Schoonheidsinstituut Annabelle

Lente-arrangement

(120 minuten, € 115)

Uitgebreide DETOX-gelaatsverzorging met Gua Sha massage
+
Voetverzorging
+
Gua Sha Jade steen voor verdere thuisverzorging

Gua sha’s hebben een positieve werking op je huid! Ze zijn gemaakt van de Jade edelsteen. Deze staat gekend om zijn zuiverende werking. De steen wordt gebruikt als “schraper” om afvalstoffen af te voeren.


Ervaar en geniet!

Just Breathe

(120 minuten, € 90)

Een ademmomentje voor jezelf. Geniet van een heerlijk ontspannende gelaatsverzorging in combinatie met een scrub en massage van de voeten en benen. Opwarmen kan je alvast in een heerlijk voetbadje met Dode Zee Zout en nagenieten doe je met een zalig warm paraffinemasker rondom je handen.

Just Happy

(90 minuten, € 65)

Sit back and relax. Niet alleen je voeten worden onder handen genomen voor een totale verzorging. Ook je gelaat krijgt een boost dankzij een uitgebreide reiniging, peeling en masker. En een kleurtje op je teennagels mag natuurlijk ook niet ontbreken!

Just Glow

(60 minuten, € 45)

Even een time-out voor jezelf en de ideale voorbereiding op een avondje uit. Een maquillage naar jouw wens na een gelaatsboost met een instant glow masker.
Maak het arrangement compleet met een gellak kleurtje op je nagels (+ € 28,50)

Just Relax

(150 minuten, € 125)

Een totaalplaatje van ontspanning. Een heerlijk deugddoende verzorging (reiniging + scrub) met massage van de rug, nek en schouders. Dit in combinatie met een gelaatsverzorging. Scrub en massage van je handen en voeten.