Schoonheidsinstituut Annabelle

De verzorgingen worden uitgevoerd met het minerale huidverzorgingsmerk AHAVA dat in 1988 werd opgestart door de Dead Sea Laboratories. Het is het enige cosmeticamerk dat zich fysiek aan de oevers van de Dode Zee bevindt.

 

De kracht achter het volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt. Het Dode Zeewater is namelijk rijk aan de 4 meest belangrijke mineralen die nodig zijn voor de huidfuncties: Magnesium, Kalium, Calcium & Natrium.

De AHAVA – gelaatsverzorgingen zijn uitgebreide en verwennende behandelingen. De verzorgingen zijn inclusief diepe reiniging van de poriën en ontspannende gelaats-, decolleté-, schouder- en nekmassage. De producten worden persoonlijk aangepast aan de noden van uw huid met als doel de huid te hydrateren, kalmeren, detoxen, vermoeidheid weg te nemen én huidveroudering tegen te gaan. Inclusief epilatie wenkbrauwen.

 

Dankzij de Dode Zee mineralen zijn de verzorgingen ook geschikt voor mensen met huidproblemen zoals acné, eczeem, psoriasis, hyperpigmentatie, oneffen teint, …

Samen bespreken we welke verzorging het best bij je past.

HUIDVERZORGING

(75 minuten, € 65)

Basis huidverzorging.

 

Reiniging, peeling, (epilatie wenkbrauwen), verwijderen comedonen, ontgiftend moddermasker, massage gelaat nek schouders, hydraterend masker, dagverzorging.

HUIDVERBETERING

(75 minuten, € 75)

Uitgebreide verzorging voor een huid die behoefte heeft aan hydratatie, verheldering, glow. Maar ook voor wie zich zorgen maakt over (eerste) lijntjes en rimpels. Een huid die vermoeid is, pigmentvlekken vertoont, oneffen teint.

 

Reiniging, peeling, dieptereiniging, (epileren wenkbrauwen), verwijderen comedonen, ontgiftend moddermasker, massage gelaat nek schouders met aangepaste serum, aangepast masker, oogverzorging, dagverzorging.

HUIDVERJONGING

(90 minuten, € 80)

Uitgebreide verzorging voor een mature (50+), droge huid met vertoning van (diepe) rimpels.

 

Reiniging, peeling, dieptereiniging, (epilatie wenkbrauwen), verwijderen comedonen, ontgiftend moddermasker met rode alg, massage gelaat nek schouders decolleté met aangepaste essences en serum, aangepast masker, oogverzorging, versterkende ampul, dagverzorging.

 

FOTO: instant resultaat na 1x Apple Of Sodom Botox-like verzorging.  Natuurlijke botox.  

schoonheidssalon Annabelle huidverjonging voor en na foto

LED THERAPIE & ULTRASOON

Kom je voor een verzorging voor huidverbetering of huidverjonging?  Dan kan er ook gebruik gemaakt worden van LED en / of ultrasoon therapie.  Afhankelijk van je huidconditie en / of huidprobleem.  

 

Ultrasone golven zorgen voor fijne trillingen.  Je bekomt er een betere dieptereiniging mee.  Ze stimuleren de productie van collageen en elastine.  Ze zorgen voor een betere zuurstoftoevoer naar de huidcellen, zodat de bloedciruculatie bevorderd wordt en de celregeneratie versneld wordt. 

Actieve ingrediënten van serums, maskers, lotions dringen dieper in de huid.  

 

LEDlicht therapie geeft ondersteuning bij de aanpak van verscheidene huidproblemen. Acné, roodheid, ontstekingen, hyperpigmentatie, lijntjes en rimpels.  

Het wordt eveneens als ontspannend ervaren, niet alleen voor de huid, maar ook voor de geest.  

HUID-CONSULT

(30 minuten, € 30)
of gratis bij aankoop van € 75 aan producten uit het Ahava / Bellapierre gamma)

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam. Daarom is het belangrijk dat ze de juiste verzorging krijgt. Er bestaan veel merken en ook vele adviezen komen naar ons toe via verschillende kanalen. Hierdoor ontstaat vaak een overvolle toilettas waarvan je meerdere spullen niet gebruikt of je hebt niet het gewenste resultaat.

 

Herkenbaar? 🙂 Laat je huid onder de loep nemen, letterlijk dan. We kijken naar je gereinigde huid en ontdekken samen welke noden en behoeften zij heeft. Dit kan samen met een leuke dag make-up. Uiteraard ook met de juiste tips & tricks voor een snelle dagelijkse make-up die je huid extra laat stralen.

 

Onder het motto “alvorens je koopt, laat je eerst persoonlijk én professioneel adviseren” Een slimme investering in jezelf.